Commpass

tekst & creatie

Portfolio

Visie

De wereld om ons heen verandert. Continu. Organisaties moeten daar steeds in mee. Maar meegaan met de ontwikkelingen is geen garantie voor succes. Evenals marktgerichte producten en diensten, kwaliteit en efficiënt beleid. Dichtbij je roots blijven, uitgaan van eigen kracht én staan voor je product of dienst. Daarmee kunnen organisaties zich onderscheiden. Als de boodschap maar duidelijk is en in harmonie wordt gecommuniceerd in woord en beeld. In tekst en creatie.

Aanpak

Commpass kiest voor een persoonlijke, ongecompliceerde aanpak. Een die bij uw organisatie past. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en hebben een scherp oor voor uw verhaal. Duidelijk zijn, vlot reageren en de dingen gewoon doen. Zo werkt Commpass. Simpel.

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Daarom sluiten wij onze aanpak altijd aan op uw specifieke vraag en situatie. Een goede, informele samenwerking vinden wij erg belangrijk. Het is de basis voor veel mooi werk. Uw opdracht en afspraken leggen wij vast in een offerte. En daar mag u ons zeker aan houden.

 

De diensten van Commpass :

- schrijfopdrachten: schrijven, herschrijven of redigeren van tekst

- journalistieke werkzaamheden

- creatie van huisstijlen en communicatiemiddelen

- samen werken aan communicatiebeleid

Contact

Commpass | tekst & creatie

Kortland 15a

2951 GM Alblasserdam

 

T 078 641 2732

M 06 4642 7729

 

contact@commpass.nl